آموزش

سنسورها در افزایش انعطاف پذیری دستگاه بسته بندی کمک می‌کنند

همواره، سنسورها عناصری نامرئی بوده‌اند که به بهترین شکل ممکن به دستگاه‌های پیچیده کمک می‌کنند. این مسئله برای همه انواع دستگاه‌ها، از جمله نسل جدید دستگاه‌های بسته‌بندی، صادق است.

شرکت‌هایی که نیاز به سرمایه‌گذاری در دستگاه‌های بسته‌بندی دارند، اهمیت انعطاف پذیری را در نظر می‌گیرند تا یک دستگاه قابلیت کار با گستره وسیعی از اندازه‌ها و فرمت‌های بسته را داشته باشد. این نیاز اغلب با تغییر هوشمند اندازه تطابق دارد. یک نمونه از این مسئله از شاخص‌های الکترونیکی SIKO در دستگاه‌های بسته‌بندی SOMIC است که فرآیند تغییر اندازه را به سادگی تسهیل می‌کند.

SOMIC به دلیل راه‌حل‌های نوآورانه در دستگاه‌های بسته‌بندی انتهای خط، به عنوان یک پیشرو در بسته‌بندی ثانویه و سومیه شناخته می‌شود. این شامل دستگاه‌های بسته‌بندی wraparound packers، tray packers یا tray lid packers و همچنین دستگاه‌های بسته‌بندی نمایشی می‌شود که در سوپرمارکت به مشتریان ارائه می‌شود. در اینجا، یا کارتن wraparound دارای یک پارگی تراشه معمولی است یا در نسخه tray lid، درپوش برداشته می‌شود و محصول در سینی به مشتریان ارائه می‌شود. دستگاه‌های SOMIC عمدتاً از این جهت مشخص می‌شوند که کارتن مربوطه به دور محصول در بسته‌بندی اولیه خود تا کنون بسته نشده است و به عنوان یک دستگاه دیگر، از طریق پیکر، در یک کارتن پیش‌تاز شده درج نمی‌شود، همانند دستگاه‌های دیگر.

شاخص‌های مکانیکی SIKO در تمام دستگاه‌های SOMIC نصب شده‌اند تا امکان تغییر اندازه به اندازه‌ها و فرمت‌های مختلف محصول یا بسته‌بندی را فراهم کنند. دکتر یوهان هارتل، رئیس بخش ساخت و ساز در SOMIC، اظهار کرده است: “ما سال‌ها همکاری موثری با SIKO در زمینه شاخص‌های مکانیکی داشته‌ایم.” “تقریباً نه سال است که از نمایشگرهای الکترونیکی و قابل اتصال به اتوبوس SIKO استفاده می‌کنیم، ابتدا مدل AP04 و حالا مدل جانشین AP05آن‌ها جمع و جور هستند، به راحتی در سیستم کنترل دستگاه ادغام می‌شوند و از نظر قابلیت خواندن و وضوح بسیار کاربرپسند هستند.”

تنظیمات در دستگاه‌های مشتریان SOMIC متفاوت است: “دستگاه‌هایی وجود دارند که فقط یک تنظیم فرمت دارند و به آن‌ها خطوط Highrunner گفته می‌شود. در مقابل، مشتریان دیگر تا 20 یا 30 فرمت را در خطوط دارند و از انعطاف پذیری بهره می‌برند. برخی حتی بسته‌بندی wraparound و سینی را در یک دستگاه انجام می‌دهند که نیاز به بسته‌بندی انواع محصولات دارد. SOMIC یک گستره وسیع از محصولات را در بخش غذا، و همچنین در بخش‌های غیرغذایی، دارویی و آرایشی پوشش می‌دهد.”

اعتبار فرآیند با سیستم قرمز/سبز

ادغام شاخص‌های مکانیکی الکترونیکی SIKO چندین مزیت از تغییر اندازه نظارت شده ارائه می‌دهد، از جمله زمان‌های تغییر سریع‌تر، عملیات ارگونومیک و اعتبار فرآیند بالا. اپراتور فرمت مربوطه را انتخاب می‌کند که به عنوان یک رسپی در سیستم کنترل دستگاه ذخیره شده است و سیستم مقادیر تنظیم جدید را به نمایشگرها ارسال می‌کند تا تنظیم شوند. نمایشگرهای LCD به پس‌نوردی آسان برای خواندن هستند و دارای LEDهای وضعیت سبز و قرمز می‌باشند. هنگامی که مقدار صحیح با چرخاندن یک دسته به دست آمده است، LED به سبز تغییر می‌کند: موقعیت به دست آمده است. در غیر اینصورت LED به صورت قرمز روشن خواهد ماند و تنظیم مجدد لازم است. جهت تنظیم لازم را به صورت راحت نشان می‌دهد. با توجه به این که رابط ارتباطی شاخص‌های مکانیکی SIKO در کنترل دستگاه همواره اطلاعات موقعیت فعلی را فراهم می‌کند، تنظیمات نادرست که ممکن است منجر به مشکلات کیفیت یا حتی خرابی قطعات دستگاه در زمان راه‌اندازی مجدد شود، به طور موثر حذف می‌شود. تنظیم با نمایشگرهای الکترونیکی بسیار کارآمدتر است، به ویژه در دستگاه‌هایی با نقاط تنظیم زیاد و تغییرات مکرر. دستگاه همه مقادیر پیش‌فرض را ذخیره می‌کند تا موقعیت‌های هدف دیگر نیاز به انتخاب دستی از لیست فرمت‌ها نداشته باشد.

در SOMIC، عوامل صرفه‌جویی در زمان و کارآیی نه تنها توسط شاخص‌های موقعیت الکترونیکی SIKO در تغییر فرمت‌ها تضمین می‌شود، بلکه همچنین توسط “اصل تغییر سریع”. در اینجا، قطعات فرمت به طور کامل در دستگاه تغییر می‌کنند. کلیه چیزی که نیاز است، یک قفل سریع است که به این معناست که ابزار اضافی لازم نیست. با توجه به هم (تنظیم از طریق شاخص موقعیت الکترونیکی و اصل تغییر سریع)، دستگاه‌های بسته بندی SOMIC می‌توانند به ابعاد جدید به صورت کارآمدتری تبدیل شوند.

همانطور که دکتر هارتل اظهار می‌کند، “AP05 اختیاری است؛ شاخص‌های مکانیکی SIKO به صورت استاندارد نصب شده‌اند. با این حال، روند به وضوح به سمت شاخص‌های نظارت شده الکترونیکی حرکت می‌کند، به خصوص از زمانی که حدود 90 تا 95 درصد از دستگاه‌های ما به تغییر اندازه نیاز دارند.” تقریباً 50 درصد از مشتریان شرکت از نسخه الکترونیکی استفاده می‌کنند، با انتظار افزایش بیشتر از سوی SOMIC. هارتل اضافه می‌کند: “دیجیتالی شدن دستگاه‌ها به روز به روز افزایش می‌یابد. و AP05 یک سنسور دیگر است که به من کمک می‌کند تا داده‌های دستگاه را ثبت کنم.”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *